fbpx

Inginkan Kulit Cantik & Kekal Awet Muda?

Pasti Inginkan Kulit rasa lebih tegang, licin dan nampak berseri

Annona Bird ‘s Nest terbukti meningkatkan penghasilan kalogen kulit lebih pantas!​

Khas Untuk Yang Ingin Kembalikan Keanjalan Dan Kecantikan Kulit Dengan Pantas, Secara Semulajadi

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Saya Nama Anda dari Nama syarikat Sdn. Bhd, Pengedar sah produk X.

Untuk yang usia meningkat naik, masalah-masalah penuaan kulit sebelum tiba waktunya SERING MERISAUKAN

InsyaAllah, kalau ada masalah-masalah seperti diatas, Jangan risau. Anda masih boleh mampu mengurangkan wajah nampak tua dari waktunya tanpa perlu berbelanja besar dan mengguna kan rawatan yang berisiko dan mahal.

Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan produk Annona Bird Nest ini mungkin berbeza keatas setiap individu.

Memperkenalkan ANNONA BIRD NEST

Penyelesaian kepada masalah untuk kulit wajah kekal cantik, sihat dan awet muda

DISCLAIMER

Annona Bird’s Nest adalah pemakanan tambahan dari sarang burung dan tidak digunakan untuk tujuan merawat penyakit. Ia membantu meningkatkan tahap kualiti hidup pengguna di samping mengamalkan diet seimbang serta cara hidup yang sihat. Pesakit perlu mendapatkan nasihat doktor terlebih dahulu untuk setiap masalah kesihatan sebelum mengambil sebarang pemakanan tambahan.

Kenapa Pilih ABN Untuk dapatkan Kulit Cantik dan nampak Awet Muda

Hanya ambil sehari sekali sahaj, terus minum, tak perlu bancuh, tak perlu kemam. 

Ratusan Feedback Positif yang diberikan oleh pengguna yang telah mencuba.

Kelebihan Sarang Burung Di Dalam ANNONA BIRD NEST

ANNONA BIRD NEST dirumus khas untuk menyelesaikan [masalah pelanggan].

Bird Nest (7%)

American Ginseng

•Menghilangkan symptom 'panas' (body heatiness) •Mengurangkan tekanan. •Meningkatkan imuniti badan. •Memberi tenaga. •Mengurangkan batuk.

White Fungus

•Melembap dan mencantikkan kulit. •Mengurangkan masalah sembelit. •Mengurangkan masalah paru-paru bagi perokok. •Mengurangkan batuk.

Rock Sugar

Insyallah berbaloi dengan kesan penggunaannya. Cubalah dulu.

Kenapa Pilih ABN Untuk dapatkan Kulit Cantik dan nampak Awet Muda

"Sedap, senang nak telan " - Syatilla Melvin

" Sarang Burung ni banyak Kelebihan untuk Kesihatan dan Kecantikan. Paling Penting Selamat di minum " - Faezah Elai

Feedback Positif yang diberikan oleh pengguna yang telah mencuba

Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan produk HBS2 mungkin berbeza keatas setiap individu.
Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan produk HBS2 mungkin berbeza keatas setiap individu.
Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan produk HBS2 mungkin berbeza keatas setiap individu.
Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan produk HBS2 mungkin berbeza keatas setiap individu.
Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan produk HBS2 mungkin berbeza keatas setiap individu.
Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan produk HBS2 mungkin berbeza keatas setiap individu.

Review dari Selebriti Fynn Jamal berkenaan Annona Bird Nest

"Apa Rasa ANNONA BIRD NEST ni ? "

"Rasa Hanyir ke?. Bau dia okey ke? "

Jangan Risau ... Annona Bird Nest ni rasanya sedap seperti rasa jelly manisan tetapi tidak terlalu manis. Sedap di minum begitu sahaja...

Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan produk HBS2 mungkin berbeza keatas setiap individu.
Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan produk HBS2 mungkin berbeza keatas setiap individu.
Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan produk HBS2 mungkin berbeza keatas setiap individu.
Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan produk HBS2 mungkin berbeza keatas setiap individu.
Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan produk HBS2 mungkin berbeza keatas setiap individu.

100% Selamat Diamalkan & Tanpa Kesan Sampingan

Annona Bird’s Nest adalah sediaan tradisional dan berada di dalam pengkelasan Makanan.

Tiada pengawet, pewarna dan perisa tambahan di dalamnya.

Produk Ini Berdaftar Dengan Agensi Regulatori Farmasi Negara (Kementerian Kesihatan Malaysia)

Walau bagaimanapun, individu yang alah terhadap cecair protein seperti susu dan telur tidak digalakkan mengamalkan minuman sarang burung.

HALAL Ke ANNONA BIRD NEST

ABN di hasilkan di sebuah kilang yang sudah mempunyai 23 tahun pengalaman dalam industri minuman sarang burung di Malaysia. Dan boleh dikatakan mereka adalah ‘pioneer’ di dalam industri ini.

Penghasilan ABN mematuhi tahap pensijilan GMP (Good Manufacturing Practice), HACCP (Hazard Analysis and Critical Point) dan juga Veterinary Health Mark (VHM)

ABN Selamat Diminum dan Bebas dari bahan Berbahaya

Jadi anda tak perlu ragu-ragu untuk membuat tempahan Produk X ini sekarang.

Nak tak kalau setiap kali nak ABN ni ada dapat DISKAUN ?

Anda akan SENTIASA DAPAT Bird Nest berkualiti tinggi dengan harga yang paling berbaloi .

SET NORMAL ABN

RM97

Laman tempahan akan dibuka selepas anda menekan butang hijau diatas.

MEMBERSHIP ABN

RM147

Laman tempahan akan dibuka selepas anda menekan butang hijau diatas.

Updated pada hari ini : Stok Hanya tinggal 9 unit sahaja lagi.
Cepat dapatkan sebelum orang lain ambil.

P/S: SPECIAL OFFER ini diberikan pada hari ini sahaja dan diwebsite ini sahaja. OFFER ini akan DITUTUP pada bila-bila masa sahaja dari sekarang. Mungkin lagi sejam, mungkin lagi 2 jam, mungkin petang, mungkin malam ni ianya ditutup. Dan selepas ditutup sebarang rayuan untuk dapatkan offer ini tidak akan dilayan.

Add Your Heading Text Here

SEKeJAP :
Jangan risau, kalau tak menjadi kami BAYAR 100% KERUGIAN anda kembali

picto-faq.png

[Menjawab persoalan yang mungkin ada pada customer sebelum buat pembelian.]

Insyallah, produk ini hanyalah sediaan herba-herba dan tumbuhan serta diluluskan oleh kementerian kesihatan malaysia untuk penjualan. Maka ianya selamat tanpa sebarang kesan sampingan.

Pantang larang tu tak ada, cuma digalakkan untuk minum air kosong yang banyak setiap hari.

Tiada masalah. cuma kami sarankan untuk jarakkan pengambilan 2 jam dari ubat ubatan hospital

Tiada masalah. cuma kami sarankan untuk jarakkan pengambilan 2 jam dari ubat ubatan hospital

Maaf, kami tak galakkan untuk pesakit buah pinggang untuk mengambil sebarang supplemen sedian herba. Sila rujuk pada doktor anda

Tiada masalah, perempuan pun boleh juga amalkan HBS2 ini.

Insyallah jika digunakan secara konsisten, produk ini mampu membantu melegakan buasir anda. Kita berikhtiar, tuhan jua Maha Menyembuhkan

Jangan risau kerana dengan setiap pembelian melalui laman web ini, anda dilindungi oleh jaminan pulangan wang tanpa soal. 

Produk HBS2 ini adalah keluaran bumiputera tempatan. Dikilangkan oleh Kilang bertaraf Good Manufacturing Proses serta Halal di Malaysia. 

Mudah sahaja. Cuma perlu ambil produk X 1 biji sehari sebelum makan.

Untuk buasir yang tahap 2-3, saya sarankan untuk ambil 2 biji sehari untuk kesan yang lebih pantas.

Risk Reversal:
Jangan risau, kalau tak menjadi kami BAYAR 100% KERUGIAN anda kembali

Headline untuk Call To Action disini...

Gambar produk X

CTA: klik butang tempah sekarang dibawah sekarang juga supaya anda boleh dapatkan produk X dengan harga yang lebih jimat

Akhiri penderitaan [masalah pelanggan]. Kembali sihat seperti sediakala tanpa [ketakutan pelanggan]. Tunggu apa lagi ? 

Updated hari ini: Stok Hanya tinggal 9 unit sahaja lagi.
Cepat dapatkan sebelum orang lain ambil.

P/S: SPECIAL OFFER ini diberikan pada hari ini [todaysdate] dan diwebsite ini sahaja. OFFER ini akan DITUTUP pada bila-bila masa sahaja dari sekarang. Mungkin lagi sejam, mungkin lagi 2 jam, mungkin petang, mungkin malam ni ianya ditutup. Dan selepas ditutup sebarang rayuan untuk dapatkan offer ini tidak akan dilayan.

All Rights Reserved. Nama Syarikat Sdn Bhd (Co no: xxxxxxx-P)
Alamat Perniagaan
Tel: 03-1122334455 | Email: email@gmail.com

*PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, tuhan yang menyembuhkan.

PRIVACY POLICY: We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager